KOSONG

Apa yang nak ku tulis??? Entah..jiwa kosong, otak kosong dah serupa tin kosong pon ada…

Awat la anak pak cik yunos malas ke beno ni??? study week sepatutnya digunakan sebaik mungkin..ini tidak..TIDO..FACEBOOKING…DRAMA..

ehhh..sapa kate aku hbiskan masa ke keje2 x berfaedah je..aku buat jugak sikit2 assingment yg melambak2 tu..not in mood nak study..

BAGUS..BAGUS.. ikut sangat malas kamu tu..

oh..ini tidak boleh jadi..okey..okey..okey…kene tabur ubat rajin banyak2 ni…klu makan byk sangat ubat malas syaitoooonnnnn…alamaknya, nangis x berlagu la bila result kluar hujung sem ni..

FIGHTING!!!!!  TOLONG HAPUSKAN BAYANGAN ORANG2 X BERKENAAN DALAM OTAK SAYA…oh, sangat serabut..otak kuat berangan. Andai angan2 ini bisa ku tukar pada khayalan tentang gerak balas fisiology dalam tumbuhan, sink & source relationship..nutreint K bergerak dalam floem…dan segala2 tentang pelajaran..bakal jadi albert enstein la aku…hahahah…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s